INTRODUKTION TIL ”NØGLER TIL NYDELSE & NÆRVÆR” (NY)

På denne inspirationsworkshop undersøger vi måder, hvorpå vi selv kan gøre vores liv mere rart. Du får tips til at blive mere opmærksom på, hvad der gør dig glad – hvad du nyder. Du får mulighed for at reflektere over, hvordan du skaber små, dejlige øjeblikke i din travle hverdag.

Undervisningen er en blanding af oplæg, hvor jeg deler lidt fra min rejse med at skabe glæde i min egen hverdag, praktiske øvelser enkeltvis og i små grupper samt fælles samtale. Der vil både indgå bevægelse og mere stillesiddende refleksion.

Praktisk information: Dette er en introduktion til nogle af metoderne. Jeg forventer senere på året at afvikle forløb og/eller weekendkurser, der går i dybden med de enkelte øvelsestyper.

10-12 deltagere. Workshoppen varer 2,5 time og foregår på dansk. KANIN-pris: 200 kr. Ingen deltagerforudsætninger. Øvrigt: Kom i tøj du bevæger dig frit i og medbring papir, pen og evt. farvekridt/tuscher.

Lokation TBA (Lyngby/Storkøbenhavn) Dato og tid: TBA

— • —

INTRODUKTION TIL ”DEN DYBE SAMTALE” (NY)

Denne workshop er til dig, der savner at kunne dele de tanker, der betyder noget for dig og blive lyttet til i respekt. Du er også nysgerrig på, hvad der foregår inden i andre mennesker, villig til at lytte og for en stund træde ind i et fortroligt fællesskab. Målet er at blive bedre til at stå ved os selv, præcis som vi er, og derigennem forbedre vores relationer, så de bliver mere ærlige og åbenhjertige.

Under paraplyen ”Højloftet Hygge” har jeg i flere år faciliteret dybe gruppesamtaler med venner og bekendte omkring spisebordet. Inspirationen kommer blandt andet fra de utallige delinger jeg har deltaget i på workshops, i (kvinde)cirkler og Authentic Relating Training. Desuden er jeg selv ”åben bog” i Menneskebiblioteket, der arbejder med at skabe mellemmenneskelig forståelse.

Jeg skaber et rum hvor vi trygt kan åbne vores hjerter for hinanden, selvom vi er fremmede til en start. Vi træner at mærke ind i os selv og tale fra hjertet, at lytte kærligt, åbent og uden at dømme eller kommentere samt at formulere vores ønsker, længsler og bede hinanden om hjælp, feedback, gode råd med mere. Rummet er fortroligt, så vi deler ikke hvad andre har sagt, kun vores egne oplevelser.

Praktisk information: Dette er en introduktion til nogle af metoderne. Jeg forventer senere på året at afvikle forløb og/eller weekendkurser, der giver tid til at blive mere fortrolige med hinanden i en gruppe.

6-8 deltagere. Varighed: 2 timer. KANIN-pris: 150 kr. Deltagerforudsætninger: Du taler og forstår dansk nok til at udtrykke dig personligt.  Øvrigt: Kom i tøj du kan sidde på gulvet i og medbring papir, pen og evt. farvekridt/tuscher.

Lokation TBA (Lyngby/Storkøbenhavn) Dato og tid: TBA

— • —

REB-INTRODUKTION FOR GRUPPER (kun Hovedstadsområdet)

Jeg introducerer gerne reb for din vennegruppe, polterabend, strikkeklub, dit team etc. Et arrangement vil typisk bestå af et kort mundtligt oplæg om min egen tilgang til reb og nærvær samt grundlæggende sikkerhed, en fysisk demonstration af en øvelse med rebene og tid til at deltagerne selv, med udgangspunkt i øvelsen, kan udforske rebene under min vejledning. Pris afhænger af antal deltagere, transportudgifter, ønsket varighed mm. Skriv til mig på min mail med oplysninger om dit arrangement. NB. Under workshoppen skal alle være ædru.

— • —

FIND RO I REB WORKSHOP

Reb er for mig et fantastisk redskab i forhold til at give berøring og holde om andre uden at bruge en masse kræfter. Med rebene kan jeg f eks skabe et længerevarende fast kram eller ”omfavne” kropsdele jeg kan have svært ved at nå hos en person, der fysisk er større end mig.

Workshoppen vil omfatte helt enkle øvelser i nærvær med et andet menneske med 1-2 reb som hjælpemiddel. Fokus er på kontakten mellem giver og modtager og primært på nonverbal kommunikation. Vi bytter roller undervejs og arbejder mod at skabe et trygt rum for afslapning sammen med plads til følelserne. Du kan komme med en ven eller partner eller alene, hvis du er tryg i at lave øvelser med nye mennesker.

Workshoppen varer 2 timer og foregår på dansk i Kongens Lyngby. Der kræves intet kendskab til reb. Påklædning: Tøj du kan bevæge dig i. Glat stof ikke velegnet. 4-6 deltagere. Pris 250 kr. pr næse.

Der kommer nye datoer efter sommerferien 2024.

— • —